webbdepp by daniel iinatti



090930

IDAG

1. gick jag upp "tidigt"
2. sen städade jag rummet
3. tog en promenix med oskar
4. sen kirrade vi tacos & kollade wipeout
5. nu har jag druckit en kopp te & kollat nya the hills
6. och nu ska jag göra en till kopp och kolla nya the city!


bra dag! skönt med såna här dagar när man trots allt mår rätt bra och känner sig helt okej nästan hela dagen. man liksom vaknar upp och inser att den där jävliga ångestfyllda jobbiga känslan som man går runt med annars inte borde finnas där så ofta som den gör. fan, kan den inte bara försvinna! kan jag inte bara knyta upp den där knuten! spränga bort stenklumpen i magen! känner mig så äckligt jävla instängd vart jag än går. vill ta mig ut på riktigt. svårt att förklara men känns som om det är någon osynlig mur eller vägg eller dörr eller stängsel eller vad fan som helst mellan mig och världen ibland. jävligt tråkigt. tänkte försöka riva ner den nu!


ska återupptäcka radio dept. lite till innan jag kollar the city. bra att återupptäcka lagom till hösten, kommer antagligen göra samma sak med kent snart, brukar bli så den här tiden på året. gött ändå. jag älskar att "återupptäcka" band man älskar. ni vet när man inte lyssnat på dom på ett tag, så lyssnar man igen och blir helt fast och kan inte sluta lyssna. blir kär på nytt fast ändå inte. ja, you get it, det är fint iallafall.

dubbelt så roligt!

förkylning och mensvärk. party party!!!!!! :(

till mig själv:

burst that bubble
you better shape up, baby
you're looking for trouble
where's that spirit?
it's time to shake off some stupid habits

090928


Au Revoir Simone - Another Likely Story (Aeroplane remix)

-


-

och alldeles utanför flyger hela livet förbi

jj


jerry boman har lagt upp tre klipp från jj's spelning i sthlm igår. jag hade ju tänkt åka upp till huvudstaden och vara på plats under spelningen men nu blev det ju tyvärr inte så. lagom bitter för tillfället men dom dyker väl med all säkerhet upp på någon klubb här i gbg snart med. kolla på de andra klippen här och här.
fan alltså. jj! så sinnessjukt jävla bäst och finast osv.

washed out


A FUTURE CRIME.


portrait painter(s) nya fina video till fina a future crime! *jag är med en sväng i bakgrunden då och då.* väldigt skönt att man är helt suddig med tanke på att det spelades in 4-5 på morgonen efter en alkoholfylld kväll på styrbord babord där jag fick en öl i ansiktet och en discokula i huvudet. haha. pp asså! förjävla bra han!!

COMPASS.


x

vill inte vara som jag är, vill inte se ut som jag gör, vill inte må som jag gör, vill inte tänka som jag gör, vill inte leva som jag gör. förstår inte vad som ska hända för att jag ska ta tag i skiten och dra upp mig själv ur den här äckliga lilla gropen jag trillat ner och fastnat i.

090921

jag borde kommit någonstans nu men jag vet inte hur man gör
vill skaffa mig ett jävla liv. kan man köpa det på blocket?

3 am

and i pretend i can feel your hands and arms around me trying to fall asleep again

FRANÇOISE


090920

kul igår när jag spelade skivor och två brudar kommer fram och vill önska låtar. mando diao, johnossi och mgmt. nej tyvärr, sa jag. har inget sånt. men dom ville försöka med en grej till - MARKOOLIO! hade tyvärr inte det heller.

annars var det en fin kväll med fina människor! tack alla som kom! luv y'all

-

hatar att jag känner mig ivägen hela tiden. som om jag borde be om ursäkt för allt och ingenting. pratar antingen för mycket eller för lite. är antingen för nära eller för långt bort. oroar mig hela jävla tiden. vet inte hur jag ska bete mig. åh jävla tönt.

NU PÅ LÖRDAG! KOM DIT SÅ BLIR JAG JÄTTEGLAD! PUSS & KRAM!


-

alltså kan man inte ha slut på ångest och skit snart? typ att man har en viss mängd oförklarlig ångest etc i kroppen som man måste ta ut och sen är den borta forever. vore skönt. isåfall känns det ju som att den skulle ta slut snart. men man får väl helt enkelt acceptera att det nog inte funkar så. lite tråkigt. den här kvällen är ju ett jävla helvete, fattar ingenting! känns som jag ska sprängas eller något. skönt att de närmsta kvällarna ska tillbringas med fina människor (..och alkohol) iallafall! det blir good times, så. c ya!

ps, bye bye bicycle's album compass är fab! ladda/köp/lyssna! ds,

/CARRIE

as we drive along this road called life, occasionally a gal will find herself a little.. lost. and when that happens, i guess she has to let go of the could shoulda woulda, buckle up and just keep going. 

090915

bra dag! tryckt upp affischer inför lördag (klubb på stars'n'bars! kom dit! slänger upp en affisch här med när jag fått bilden) och satt upp lite här å där. sen en fin promenad vid hamnen med en fin kille och så en fika på det. åt världens jobbigaste macka. helt omöjlig att äta utan att känna sig som en femåring. iallafall för mig. och nu sitter jag i världens bästa aa-hoodie som jag lagt beslag på i nån månad nu och dricker varm oboy! mmm. lyssnar på staffan stenström's låtar som är med i en kärlekshistoria, så jävla bäst och finast. ska leta upp någon film nu. det blir aldrig någon ordning på den här bloggen så det är lika bra att sluta försöka styra upp den.

GODNATT.


EN KÄRLEKSHISTORIA.


when i wake up in the morning i'm only thinking of you

AVALANCHE



-

and i feel pretty, pretty enough for you
i felt so ugly before i didn't know what to do

-


-

jag älskar sex and the city av hela mitt hjärta
blir alltid så lugn och harmonisk

serien då alltså, INTE filmen
usch nej.


bra skunkcitat:
det finns verkligen två kategorier av folk som älskar satc:
*dom som gillar att shoppa (och alltså har missförstått allt)
*och dom som tycker att den är genial för att den är genial.


-

you're only a day away

-

that's why i fucked your bitch, you fat motherfucker

-

hello darkness, my old friend
i've come to talk with you again
because a vision softly creeping
left its seeds while i was sleeping
and the vision that was planted in my brain
still remains within the sound of silence

RSS 2.0